06/10/2024
IMG_20220305_200655

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu odigran je meč dvadeset i prvog kola Premijer lige BiH između gradskih rivala Željezničara i Sarajeva, a koji se okončao rezultatom 2:0 u korist domaćih.

Nakon meča održana je konferencija za štampu, na kojoj su se prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Željezničara, Edis Mulalić, kao i šef stručnog štaba Sarajeva, Goran Vasoski.

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da se, prema nogometnoj uzrečicu pobjedi “ne gleda u zube” ali da se porazu svakako gleda, i na upit o tome da se izjasni o razlozima loše igre u kojoj za čitav meč ekipa nije stvorila niti jednu ozbiljnu priliku, trener Vasoski istakao je da je njegov tim jednostavno loše odigrao utakmicu, međutim, da se mora gledati prema naprijed i da se mora pobjeđivati u narednim mečevima.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i stratega Sarajeva, kao i kompletan tok konferencije za štampu, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *