06/10/2024
1631042557141

Na sjednici Upravnog odbora RS BiH bilo je, između ostalog, govora o učešću reprezentacije BiH na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, na kojem nije prisustvovao selektor Ivica Obrvan.

Marinko Umičević, još uvijek aktuelni predsjednik Rukometnog saveza BiH, govorio je, između ostalog, i o visini plate selektora reprezentacije BiH, Ivice Obrvana, te podvukao kako je plata od 10.000 KM previsoka, te da nije uopšte niti validna.

“Ponovo sam istakao da je izuzetno mnogo 5.000 eura za platu selektora muške A reprezentacije Ivice Obrvana. Ugovor koji je s njim potpisan je itekako štetan, a za mene nije validan, jer ga nije verifikovao Upravni odbor, pogotovo što u njemu navodi da je za sve eventualne sporove nadležan sud u Hrvatskoj, što nema nigdje u svijetu. Hrvatskoj. Mislim da se ovo malo gura pod tepih, jer može se desiti da nam advokat selektora Obrvana napravi problem baš pred narednu reprezentativnu utakmicu sa Grčkom” – rekao je, između ostalog, Marinko Umičević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *