20/09/2024

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i reprezentacije BiH.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

“ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključivo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast.

Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.” – navodi se iz NS BiH.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome šta konkretno podrazumijeva saradnja, generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić, ponudili su svoje odgovore, a što možete poslušati i pogledati u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *