06/10/2024
FB_IMG_1653749067639

Nogometaš Đani Salčin napustiće početkom narednog mjeseca redove premijerligaša Veleža iz Mostara, gdje nastupa ove sezone u prethodnoj polusezoni.

Đani Salčin u redovima FK Velež boravi na posudbi iz FK Sarajevo, a ugovor o posudbi će isteći ovog mjeseca, i ovaj vezni igrač po vokaciji će se vratiti se u redove sarajevskog premijerligaša.

Da li će Đani Salčin nakon povratka u svoj matični klub biti dio prvog tima FK Sarajevo, ili će ići na novu posudbu, biće poznato u narednim sedmicama.

Ovoj nogometaš se od FK Velež oprostio sljedećim riječima:

“Došao je kraj mom boravku kući. Možda nisam ispunio vaša očekivanja, ali sam uvijek davao maksimum svojih mogućnosti u tom trenutku. Davao sam sve od sebe da se učinim dostojnim crvenog dresa. Hvala mojim saigračima, prijateljima, velikim igračima koji su svoj put izgradili od Federalne lige. Hvala šefu, Feđi, koji me je doveo u nespremnom stanju i učinio sve da postanem bolji, koji me je naučio da treningom, trudom, zalaganjem i zajedništvom možemo postići šta god zamislimo. Također, hvala cijelom stručnom štabu.. Muji, šefu Avdi, Jasi, šefu Nesi, šefu Jazi.. Hvala svim uposlenicima FK Velež.

Na kraju, hvala RAji, hvala navijačima, hvala Red Armyjuu na bezuvjetnoj podršci iz utakmice u utakmicu. Uvijek smo se trudili učiniti Mostar ponosnim. Lijepo je bilo biti kući, u svom Mostaru, svom Veležu. Hvala Vam i vidimo se! Mostar u srcu, Velež do groba!”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *