29/09/2024

Nogometaš Rijad Kobiljar od jučerašnjeg dana zvanično je prestao biti član Fudbalskog kluba Sarajevo, što je I potvrđeno od strane i igrača i kluba.

Tim povodom Kobiljar se oglasio na svom nalogu, te objasnio situaciju vezano za odlazak iz redova FK Sarajevo.

“Kad čovjek prihvati nove izazove uvijek očekuje sve najbolje nekad to ide svojim tokom a nekad krene niz brdo fudbal je takav gdje nikad ne možeš predvidjeti stvari. Uvijek sam davao svoj maksimum i igrao srcem nekad je to bilo dobro nekad loše.

Kad sam potpisao za najveći klub u državi naravno da sam zamislio svoju epizodu malo bolju i lijepšu, ali to je ljepota fudbala i razlog što ga svi volimo. Nekad te obraduje nekad te razočara..

Nekome si odličan fudbaler a nekome loš, priče uvijek kruže, al jedna je istina uvijek. Ja sam uvijek bio čovjek jakog karaktera i ne stidim se sebe, čovjek od riječi i čistog obraza, sa tim rečenom, najveća hvala pripada gospodinu Mirviću koji je spasio klub kad je najviše trebalo i koji je meni dao povjerenje..

Hvala svim zaposlenicima kluba i svim trenerima. Imao sam čast dijeliti svlačionicu sa vrhunskim igracima i također tako vrhunskim momcima, hvala vam na svemu! Hvala navijačima i posebna hvala Hordama” – poručio je Rijad Kobiljar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *