06/10/2024
FB_IMG_1688217890658

Fudbalski klub Klis iz Buturović Polja zvanično je potvrdio transfer svog prvotimca, Farisa Bajramovića, u redove NK Čelik Zenica.

“Naš fudbaler Faris Bajramović jučer nas je informisao da je ušao u pregovore oko prelaska u NK Čelik Zenica koji je za njega pokazao interesovanje nakon dobrih partija u nedavnom dvomeču razigravanja za plasman u m:tel Prvu ligu FBiH.

Rukovodstvo FK Klis je predmetnu informaciju s velikim zadovoljstvom primilo k znanju i sretni smo što će sjajni 21-godišnji defanzivac napraviti veliki iskorak u karijeri, posebno kada je u pitanju velikan bosanskohercegovačkog fudbala poput Čelika.

Faris će već danas biti predstavljen u novom klubu i pridružiti se ekipi na pripremama za novu sezonu, u kojoj će NK Čelik nastupati u m:tel Prvoj ligi FBiH.

Bivši junior FK Željezničar u dva navrata nosio je dres našeg kluba – od marta 2021. do januara 2022. i od augusta 2022. godine do danas. U međuvremenu je nastupao za njemačkog niželigaša SV 1910 Neuhof.” – navodi se iz FK Klis Buturović Polje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *