05/10/2024
IMG_20230705_201921

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu odigran je prijateljski nogometni duel između premijerligaša iz Željezničara iz Sarajeva i austrijskog kluba SV Kapfenberg.

Ovaj susret ponudio je dva pogotka, rezultat je naposlijetku bio 2:0 u korist sarajevskog tima, a nakon meča treneri oba tima ponudili su izjave za javnost, Nermin Bašić ispred Željezničara, i Abdulah Ibraković ispred Kapfenberga.

Između ostalog, izjavu je dao i šef stručnog štaba Željezničara, Nermin Bašić, koji je na upit novinara portala sportskevijesti.com između ostalog istakao kako će ugovore sa klubom potpisati oni igrači koji su igrali danas, a to su Brazilac Allyson koji dolazi iz hrvatskog kluba Neretvanac iz Opuzena, Abdulmalik Al-Jaber iz Saudijske Arabije a koji dolazi iz hrvatskog kluba Dinamo iz Zagreba, te Edin Biber koji dolazi iz redova Igmana iz Konjica.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i stratega Željezničara, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *