06/10/2024
FB_IMG_1688825235690

Ulaznice za prvi meč drugog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar Sarajevo i azerbejdžanskog kluba Neftchi Baku, kako nezvanično saznajemo mi sa portala sportskevijesti.com, biće puštene u prodaju u ponedjeljak 24. jula.

Ovu informaciju bi tokom današnjeg, ili eventualno sutrašnjeg dana, trebao potvrditi i ozvaničiti FK Željezničar, te iznijeti dodatne detalje vezano za nabavku ulaznica.

Susret između Željezničara i Neftchia igra se u četvrtak, 27. jula na stadionu “Grbavica” u Sarajevu, sa početkom u 21 sat, a ako je suditi prema meču prvog pretkola Konferencijske lige, u kojem je Željezničar u okviru prvog susreta ugostio bjeloruski Dinamo iz Minska, karte će i za predstavnika Azerbejdžana biti rasprodate u onoj mjeri koliko ih bude pušteno u promet.

U sljedećem video orilogu u režiji portala sportskevijesti.com, možete se podsjetiti kakav je atmosfera vladala na stadionu “Grbavica” tokom susreta prvog pretkola Konferencijske lige, u kojem je Željezničar ugostio bjeloruski Dinamo iz Minska:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *