05/10/2024
FB_IMG_1704972286016

U prostorijama Mjesne zajednica “Alipašin Most I” u Sarajevu, Općina Novi Grad, održana je izborna Skupština Omladinskog Fudbalskog Kluba Biser96 iz Sarajeva.

Na Skupštini su prisustvovala 23 člana od 26, koliko inače čini Skupštinu ovog kluba, dok su tri člana bila odsutna.

Po utvrđenim tačkama dnevnog reda, razriješeni su svi dosadašnji dužnosnici i članovi Skupštine i upravnih tjela kluba, te se pristupilo izboru novih dužnosnika i članova.

Na mjesto predsjednika Skupštine izabran je dugogodišnji član, jedan od osnivača kluba, Sead Kustura, dok je na mjesto potpredsjednika Skupštine izabran Bajro Doljančić.

Na mjesto predsjednika Upravnog odbora kluba izabran je novi-stari predsjednik Samir Čičak, dok je na mjesto potpredsjednika Upravnog odbora izabran je Almir Šivšić.

Upravni odbor kluba od ovog saziva broji sedam članova, a uz članove Upravnog odbora izabran je i novi saziv Nadzornog odbora, koji broji tri člana kao što je bio slučaj i do sada.

Predstavnici kluba su Samir Čičak, Almir Šivšić, Kustura Sead, a na skupstini kluba, pored redovnih članova, prisustvovali su i zastupnik u Federalnom parlementu BiH, Enes Peštek, zatim vijećnik u Opcini Novi Grad, Jasmin Smječanin, kao i pomocnik načelnika za urbanizam u Općini Novi Grad, Alen Zorlak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *