19/05/2024

SONY DSC

Prema pisanju hrvatskih medija, malo poznati nogometaš vinkovačke Cibalije Ivan Zgrablić postao je poznat je po tome što je proputovao cijelu Hrvatsku zajedno s pulskom navijačkom skupinom “Demoni”, odnosno navijačima Nogometnog kluba Istra 1961, nego po svom nogometnom umijeću.

Prošle nedjelje, Nogometni klub Cibalia je na domaćem terenu igrala sa Istrom od koje je izgubila sa rezultatom 2:0, a Zgrablić, inače defanzivni igrač po vokaciji, po završetku meča je otišao da se pozdravi, umjesto sa domaćim, ono sa gostujućim navijačima.

Dok je igrao za Rijeku zbog toga je imao probelema, dok sa vinkovčanima zbog toga nije imao mnogo problema jer se zna(lo) se da je veliki navijač Istre, te u vezi toga vlada obostrano međusobno poštovanje na relaciji igrač-klub.

Na pitanje hrvatskih medija da li bi igrao za tamošnje najveće klubove Dinamo i Hajduk, i za koga, kategorično je odbio mogućnost igranja i za jedne i za druge, te da bi tada radije tražio inozemni angažman.

Ovaj igrač također je podvukao da nije za huliganizam na stadionima, ali da poštuje sve navijačke skupine, jer dok bodri Istru osjeća se kao dio njih, te razumije i ostale navijačke skupine i razne načine pružanja podrške klubu neovisno o tome ko za koji klub navija.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *