18/05/2024

Iako je većina timova u Premijer ligi BiH uveliko započela pripreme za narednu sezonu, u zeničkom Čeliku to se još uvijek nije dogodilo, premda su zvanično pripreme trebale početi 12. juna.

Zbog sveopšte loše situacije u ovom uglednom bosanskohercegovačkom klubu, najvjerniji navijači Čelika, popularni “Robijaši”, pokrenuli su inicijativu pod nazivom “Opstanak ili nestanak svetine?!”, odnosno, pozvali sve članove kluba da danas dođu na plato ispred zeničke robne kuće “Bosna”, te potpišu sazivanje Vanredne Skupšine ovog kluba, a sve sa ciljem da Čelik napokon stane na “zdrave noge”.

Foto: Facebook

Naime, neophodno je da se sakupi 140 potpisa članova kluba, što je uslov da bi  se Vanredna Skupština Čelika mogla održati, a “Robijaši” putem svoje zvanične stranice obavještavaju sve članove kluba da svoj potpis mogu staviti već od jutros, odnosno, od 7 sati ujutro, pa sve do kraja današnjeg dana.

Ovakav potez “Robijaša” u svakom slučaju dobar je podsticaj svim članovima kluba da se napokon učine zajednički napori u vraćanju Čelika na pravi kolosijek.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *