20/04/2024

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostar, kasno sinoć stigao je u Maribor, gdje će sutra u 20 sati i 15 minuta odigrati uzvratni susret 2. pretkola Lige Evropskih prvaka na stadionu “Ljudski Vrt” protiv istoimenog domaćina.

Foto: Facebook

Podsjećanja radi, slovenački prvak savladao je “Plemiće” u prvom susretu u Mostaru rezultatom 2:1, te obezbijedio sebi pristojnu rezultatsku zalihu uoči ovog revanš susreta.

Izabranici Blaža Sliškovića, odnosno, nogometaši bh prvaka, sinoć su obavili trening u sklopu stadiona “Ljudski Vrt”, kako bi se što bolje pripremili za sutrašnji veoma važan duel.

Blaž Slišković u Sloveniju je odlučio povesti dvadeset igrača (Bandić, Pirić, Galić, Barić, Laštro, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Pezer, Ćavar, Perišić, Jović, Filipović, Todorović, Kukoč, Jazvin, Bilbija, Kajkut, Mulahusejnović, Hajdarević).

Dobra atmosfera vladala je sinoć među Mostarcima, a da li će takva atmosfera vladati i nakon što se sutrašnji meč završi, ovisiće od rezultata ovog revanš susreta 2. pretkola najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Izvor: YoutTube

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *