02/05/2024

Nevjerovatno ali istinito zvuči podatak da jedan nogometaš jučer potpiše za određeni klub, danas dođe do raskida ugovora sa istim, a večeras potpiše ugovor sa potpuno drugim klubom. Upravo taj rijetko viđen, i nadsve, zanimljiv preokret desio se danas u 1. ligi FBiH.

Naime, napadač Idriz Džafić, nogometaš koji je jučer potpisao za NK Travnik, a već danas službeno raskinuo ugovor sa ovim klubom, nije dugo čekao na novi angažman, pa se u večernjim satima današnjeg, dakle, istog, dana pridružio ekipi Igmana iz Konjica, za koji je, inače, već jednom u svojoj karijeri nastupao.

PRVA LIGA FBIH/ “Veziri” jučer zvanično angažovali nekadašnjeg napadača visočke Bosne, a već danas službeno raskinuli ugovor sa istim!

Današnji tekst portala Sportske Vijesti

Idriz Džafić, dakle, u FK Igman dolazi iz redova Travnika, a prije Travnika nastupao je još i za Bosnu iz Visokog, Rudar iz Kaknja, te Podgrmeč iz Sanskog Mosta.

Ovaj nogometaš je bez ikakave dileme pojačanje za napadačku liniju Igmana, s obzirom na njegovo bogato prvoligaško u iskustvo u dosadašnjoj karijeri.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *