18/05/2024

Predstojećeg vikenda na rasporedu je susret četvrtog kola Premijer lige BiH između aktuelnog lidera na prvenstvenoj tabeli, ekipe Mladosti iz Doboj-Kaknja i Sarajeva.

Tim povodom sportskevijesti.com kontaktirale su nogometaša i kapitena Mladosti, Aladina Isakovića, kako bismo porazgovarali o predstojećem prvenstvenom duelu, kao i ambicijama Mladosti u nastavku takmičarske sezone.

Aladin Isaković se odazvao našem pozivu i korektno odgovorio na naša pitanja, odnosno, pitanja koja zanimaju naše čitaoce:

 

Nakon tri odigrana kola u okviru Premijer lige, nalazite se na prvom mjestu na tabeli. Recite nam kakva atmosfera vlada među vama igračima, i kakva su vaša lično očekivanja od predstojećeg prvenstvenog duela sa ekipom Sarajeva?

Među nama igračima vlada zaista sjajna atmosfera, i ono što se kaže, svi smo kao jedan. Što se tiče utakmice sa Sarajevom, Sarajevo nije na najbolji način otvorilo sezonu, tako da su oni pod rezultatskim imperativom, a najopasniji je ranjeni lav. Ipak, mi smo dobro analizirali igru Sarajeva i spremni smo za taj susret.”

 

S obzirom na odličan start prvenstva, recite nam kakve su u ovom trenutku ambicije Mladosti vezane za nastavak sezone?

Mi idemo od utakmice do utakmice, želimo da nastavimo pobjednički niz. Naporno radimo na treninzima, dobro smo pripremljeni i naš cilj je da svaku utakmicu odigramo najbolje što možemo.”

 

Ko je prema vašem mišljenju glavni favorit za osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine ove sezone?

Prema do sad prikazanim partijama po mom mišljenju najveći favoriti za šampionsku titulu ove sezone su Zrinjski i Široki Brijeg. Ta dva tima su do sada pokazala najviše.”

 

Hvala Vam na izdvojenom vremenu za sportskevijesti.com, želimo vam puno uspjeha u nastavku karijere!

Hvala i vama na pozivu, također, i vama puno uspjeha u vašem daljem radu!”završio je današnji razgovor za SPORTSKE VIJESTI, kapiten FK Mladost Doboj-Kakanj, Aladin Isaković!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *