17/05/2024

Jučer je završen 25. Memorijalni malonogometni turnir “Asim Ferhatović Hase”, koji je održan u sarajevskoj dvorani “Skenderija, i koji je, kao što je poznato, osvojila NK Bosna Visoko.

Petnaest utakmica na turniru, koliko ih je ukupno odigrano, ponudilo je zanimljive rezultate, veliki broj pogodaka, i također, veliki broj atraktivnih i dopadljivih poteza, koji su djela aktera turnira, odnosno, igrača ili golmana.

Portal sportskevijesti.com medijski je popratio čitav tok turnira, a reporter sa lica mjesta zabilježio je veliki broj pogodaka i atraktivnih poteza na mečevima dvodnevnog programa ove kvalitetne malonogometne manifestacije.

U narednim video prilozima u režiji portala sportskevijesti.com možete pogledati pet najzanimljivijih poteza turnira, i naravno, u istima uživati:

 

Grupna faza turnira drugo kolo, Slavija Istočno Sarajevo – Vratnik Sarajevo – pogodak Slavije iz slobodnog udarca:

Grupna faza turnira drugo kolo, Željezničar Sarajevo – Sarajevo – atmosfera na tribinama tokom “vječitog” derbi susreta:

Grupna faza turnira treće kolo, Slavija Istočno Sarajevo – Sarajevo – jedanaesterac za Slaviju i opravdano poništen pogodak:

Susret za treće mjesto između sarajevskih klubova Olimpika i Željezničara – pogodak Željezničara iz slobodnog udarca:

Finalni susret između Sarajeva i Bosne iz Visokog – kontra napad Sarajeva sačinjen od samo dva dodavanja koji je završen pogotkom:

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *