03/05/2024

FK Radnik Bijeljina započinje pripreme za novu sezonu 10.01.2018. godine kada će na Gradskom stadionu biti održana prozivka fudbalera i konferencija za medije sa početkom u 11 sati, navodi se na zvaničnoj Facebook stranici FK Radnik Bijeljina.

Prvi dio priprema će biti obavljen u Bijeljini, a završne pripreme za nastavak sezone će biti sprovedene u Crnoj Gori od 28.01.2018. godine u trajanju od 10 dana. Ekspedicija Radnika će kao i nekih prethodnih sezona biti smještena u apartmanima Monaco u Rafailovićima, zahvaljujući članu UO kluba, gospodinu Ljubomiru Steviću.

Radnik još uvijek traži rivale za prijateljske utakmice i u Bijeljini i u Crnoj Gori, pri čemu je stručni štab insistirao da sve utakmice budu odigrane na terenima sa prirodnom podlogom. Ono što je poznato jeste da će generalnu provjeru pred početak proljećnog dijela prvenstva naš tim imati sa OFK Bačka iz Bačke Palanke, članom Super lige Srbije.

Za sada još uvijek nema promjena u igračkom kadru, iako se vode razgovori i u vezi sa dolascima, ali i odlascima iz kluba.

U ovom trenutku je tabor Radnika napustio dugogodišnji fizioterapeut Srećko Bencun, koji je na klupi našeg prvog tima bio na preko 1000 utakmica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *