18/05/2024

Jučer se na internetu pojavila nezvanična informacija kako je prvoligaš Sloga Simin Han iz nepoznatih razloga ostala bez svog dugogodišnjeg veznog nogometaša, iskusnog 36-godišnjeg Selvera Ahmetovića, što je vijest koju je prenio i naš portal.

Međutim, navedena informacija o razlazu prvoligaša Sloge i nogometaša Amhetovića, prema našim daljim saznanjima, ispostavila se, zapravo, netačnom, što je bio povod nama sa portala sportskevijesti.com da stupimo u kontakt sa nogometašem Selverom Amhetovićem, kako bismo dobili relevantne informacije po ovom pitanju.

Ahmetović je uslijed našeg poziva vrlo korektno postupio, te novinaru našeg portala objasnio da su jučerašnji natpisi vezani za njegov razlaz sa Slogom, zapravo, dezinformacija, sa kojom smo raspolagali, dakle, i mi sa portala sportskevijesti.com.

Nisam se razišao sa Slogom, i prava istina je da nisam otjeran iz kluba, jer nevidim kako će neko nekog otjerati iz svoje kuće koju je gradio. Ne mogu se ja razići sam sa sobom jer je to klub u kojem sam proveo mnogo prethodnih godina, krenuvši od najnižeg ranga nogometnog takmičenja u BiH pa evo, do današnjih dana kada imamo priliku za ulazak u Premijer ligu BiH. U svakom slučaju, bićete blagovremeno obaviješteni kada budem igrao oproštajnu utakmicu za svoj klub i ako kada budem preuzeo neku drugu ulogu u klubu od koje će klub vjerovatno i u buducnosti imati koristi kao i do sada.” – rekao je za portal sportskevijesti.com nogometaš FK Sloga Simin Han, Selver Ametović.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *