29/04/2024

Aktuelni prvak BiH, Zrinjski iz Mostara, kao što je poznato, u okviru prvog pretkola predstojeće Lige Evrospkih prvaka odmjeriće snage sa aktuelnim prvakom Slovačke, Spartakom iz Trnave, a ovaj duel biće emitovan i u direktnom TV prijenosu putem Arena sport TV, dakle, 11. jula sa početkom u 18 sati.

Nadalje, premijerligaš FK Sarajevo će u dvomeču prvog pretkola Evropske lige snage odmjeriti sa armenskim FC Banants a oba susreta gledatelji u Bosni i Hercegovini moći će gledati u direktnom prenosu na Arena sport TV, potvrdio je zvaničnim putem sarajevski klub.

Prva utakmica na rasporedu je u srijedu 11.7.2018. u Yerevanu sa početkom od 15 sati i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu.

Također, premijerligaši Široki Brijeg i sarajevski Željezničar igraće svoje mečeve prvog pretkola Evropske lige 12. jula, Široki Brijeg igrati na svom terenu sa slovenačkim Domžalama uz direktan TV prijenos putem televizije Sport klub sa početkom u 20 sati, dok će Željezničar u Estoniji odmjeriti snage sa ekipom Trans Narve sa početkom u 18 sati, a direktan prijenos za ovaj susret još uvijek nije osiguran.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *