20/05/2024

Tri utakmice drugog kola Premijer lige odigrale su se danas, i to mečevi u Krupi, u Tuzli, i u Ugljeviku, i interesantno je, sva tri susreta okonačana su neriješenim rezulatima.

 

Krupa – Široki Brijeg 2:2

Foto: Faceboook/ NK Široki Brijeg

U Krupi na Vrbasu danas su u okviru drugog kola Premijer lige BiH svoj međusobni susret igrali domaća Krupa i Široki Brijeg, a naposlijetku su ovi rivali odigrali neriješeno, te podijelili bodove.

Širokibriježani su u 23. minuti preko Bagarića došli do vodstva od 1:0, ali Krupa je u 30. minuti preko Marjanovoća došla do poravnanja rezultata na 1:1, ba bi u 39. minuti Koljić iz jeedanaesterca donio Krupi i vodstvo od 2:1, što je bio i rezultat prvog dijela susreta.

U nastavku meča Širokobriježani u 77. minuti preko Marića dolaze do poravnanja na 2:2, što će se nešto kasnije ispostaviti i konačnim ishodom ovog susreta.

 

Tuzla City – Radnik Bijeljina 0:0

Foto: Faceboook/ FK Radnik Bijeljina

Stadion “Tušanj” u Tuzli bio je poprište prvenstvenog susreta između Tuzla City-a i Radnika iz Bijeljine, a susret je okončan neriješenim rezultatom.

U susretu sa dosta trke i malo prilika za postizanje pogodaka Tuzla City je bio za nijansu bolji rival, ali nedovoljno da se savlada veoma čvrst tim Radnika, i susret se naposlijetku okončao neriješeno i bez pogodaka.

 

Zvijezda 09 Etno selo “Stanišići” – Sloboda Tuzla 1:1

Foto: Faceboook/ FK Sloboda Tuzla

Zvijezda 09 i Sloboda iz Tuzle danas su u Ugljeviku odigrali svoj međusobni susret drugog kola Premijer lige BiH, i na kraju su se oba tima moarala zadovoljiti neriješenim rezultatom.

Domaća Zvijezda 09 je došla u vodstvo u 18. minuti pogotkom Husića, što je bio i rezultat prvog poluvremena, da bi u nastavku susreta Sloboda pogotkom Čivića u 51. minuti došla do poravnanja rezulatat na 1:1, što će se ispostaviti i konačnim isshodom susreta.

https://www.dailymotion.com/video/x6qjhbq

https://www.dailymotion.com/video/x6qji59

https://www.dailymotion.com/video/x6qji0v

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *