18/05/2024

Aktuelni drugoligaš, član Druge lige FBiH – grupa Zapad, Nogometni klub Borac Izačić odlučio je uložiti u vlastitu inrastrukturu, te je, shodno tome, zvanično otpočeo proces izgradnje tribina na stadionu ovog kluba.

Radovi na izgradnji tribina na stadionu kluba koji je ove sezone izborio promociju u treći rang takmičenja u BiH, prema saznanjima portala sportskevijesti.com, trajaće do kraja ove kalendarske godine.

Borac se očito vrlo ozbiljno uhvatio posla, s obzirom na dugoročne klupske ambicije, a to je da ovaj klub u ovoj, ali i u narednim sezonama bude stabilan drugoligaš.

Tako će navijači i simpatizeri ovog kluba proljetni dio aktuelne drugoligaške sezone svoj klub bodriti sa pravh tribina, umjesto kao što je to bio slučaj do sada, sa improviziranih.

Mi sa portala sportskevijesti.com, koji sa posebnim akcentom pratimo ulaganje klubova iz BiH u vlastitu infrastrukturu, ovim putem čestitamo NK Borac Izačić na hvalevrijednom potezu, te samim tim, i na svojevrsnom doprinosu nogometu u BiH u cjelini. 

1 thought on “FOTO/ Nogometni klub Borac Izačić ulaže u vlastitu inrastrukturu, navijači i simpatizeri novopečenog drugoligaša uskoro će na svom stadionu imati novu tribinu!

  1. stavo Kovacevic prvi put vidim ove foto grafije klubu borcu izacic isve pohvale za sve uspjehe sto su napravili pa I u gradevinstvu ali ste zaboravili da DA NAVEDETE DA JE TO NAPRAVITO NA TUGOJ ZEMLJ TOJEST NA JOVE KOVACEVICA PA POGLEDAJTE STACEMO DALJE SA POSTOVANJEM STEVO KOVACEVIC BROJ TELEFONA 61 418 298 546

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *