18/05/2024

Rukovodstvo FK Borac Banjaluka najavilo je milionska ulaganja u infratrukturu na Gradskom stadionu u Banjaluci, navode “Nezavisne novine”.

Tako bi prema navodima istog izvora naredne godine trebalo da počne izgradnja objekta u sklopu kojeg će biti teren za mali nogomet, kao i 800 kvadratnih metara poslovnog prostora od kojeg bi banjalučki klub imao veliku korist.

Predsjednik Borca, Vico Zeljković, istakao je za “Nezavisne novine” da će omladinska škola imati velike koristi od terena jer će podmladak kluba imati još bolje uslove za treniranje.

Kada je pitanju poslovini prostor planirano je da tu budu kancelarije, spa centar teretane, a ono što je najbitnije Borac će imati prihode od kirija i novac će biti uložen u razvoj omladinske škole koja je temelj svakog nogometnog kluba.

Zeljković je za “Nezavisne novine” rekao da je klub u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola te naglasio da će Borac pokušati sam da obezbjedi sva potrebna sredstva.

Objekat bi trebao da bude izgraden iza sjeverne tribine Gradskog stadiona u Banjaluci, odmah pored pomoćnog terena, a prema prvim procijenama za sve će biti potrebno oko 1,5 miliona KM.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *