04/05/2024

Nakon što se saopštenjem za javnost oglasio premijerligaš RK Maglaj, a povodom vlastitog nezadovoljstva zbog kasnog termina odigravanja gostujućeg prvenstvenog susreta sa Leotarom iz Trebinja, uslijedilo je i saopštenje za javnost iz trebinjskog kluba, koje prenosimo u cjelosti:

“Odigrano je i 12 kolo Premijer lige, utakmica koja je kasnila 2 sata zbog velikih problema u putu koje je imala ekipa RK “Maglaj”.

Koristimo priliku da još jednom upoznamo našu sportsku javnost da smo juče u toku dana bili u stalnom kontaktu sa gostujućom ekipom, brinući se da bezbjedno dodju u Trebinje.

Žao nam je zbog nevolja koje su imali u putu, jer mi dobro znamo kako je putovati po 6-7 i više sati, a nama je tako skoro svaka gostuća utakmica.

U toku jučerašnjeg dana, kada je bilo jasno da ne mogu stici na dogovoreni termin za utakmicu, a već su bili u Jablanici, mi smo im ponudili odlaganje utakmice za nedjelju i prenoćište u našem gradu.

Naši gosti su insistirali da se utakmica igra sinoć. Takođe smo i posle utakmice ponudili našim gostima noćenje o našem trošku što su gosti odbili.

Ne želeći dalje da polemišemo sa bilo kim, smatrali smo da je važno da ovo saopštimo. Gosti su dočekani i ispraći aplauzom što govori o sportskom duhu koji vlada na našoj tribini.

Želimo da se zahvalimo i našoj vjernoj publici što su imali strpljenje i čekali dva sata da na fer i korektan način bodre svoj klub u još jednoj prvenstvenoj utakmici.

Nadamo se da su momci dali sve od sebe, pošteno i zasluženo osvojili nove bodove za opstanak u vrhu tabele Prmijer lige.

U srijedu smo gosti u Živinicama ekipi RK “Konjuh”, i tom utakmicom završavamo jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH.” – navodi se na zvaničnoj Facebook stranici RK Leotar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *