23/04/2024

Nogometna reprezentacija BiH sutra će sa početkom u 20 sati i 45 minuta na stadionu “Grbavica” u Sarajevu ugostiti selekciju Armenije u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Tim povodom na danas održanoj konferenciji za štampu obratio se selektor BiH, Robert Prosinečki, i nogometaš Edin Džeko:

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com da li se slaže sa selektorom Armenije da u nogometu nema favorita, te da reprezentacija BiH samim tim nije favorit, selektor BiH istakao je da je BiH favorit, te da se ne slaže sa svojim kolegom.

Također, nakon upita našeg novinara za nogometaša Džeku da li poznaje nekoga od defanzivaca Armenije, i da li bi oni mogli napraviti eventualno problem u postizanju pogodaka, napadač reprezentacije BiH istakao je da ne želi govoriti o imenima, te da su oni koncentrisani da ostvare pobjedu i upišu tri boda.

O čemu su razgovarali novinar portala sportskevijesti.com i selektor Prosinečki, te nogometaš Džeko, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *