21/05/2024

Nogometni klub Ključ iz Ključa u aktuelnoj sezoni zakmiči se u okviru četvrtog ranga nogometnog takmičenja u BiH, u okviru Kantonalne lige Unsko – sanskog kantona.

Ono po čemu se NK Ključ, inače, izdvaja od ostalih timova koji se u aktuelnoj sezoni takmiče u okviru Kantonalne lige Unsko – sanskog kantona, jeste i činjenica da ovaj klub ima dosta kvalitetna vlastita medijska glasila, odnosno, redovno ažuriranu zvaničnu stranicu, te zvaničnu Facebook i Instagram stranicu.

Ovakvim podatkom ne mogu se pohvaliti ni mnogi, uslovno organizovaniji, klubovi, koji trenutno sudjeluju u višim rangovima nogometnog takmičenja u BiH, a čak ni pojedini klubovi u najjačem rangu nogometnog takmičenja u BiH, Premijer ligi BiH.

Na ovakvom primjeru očito je jasno da u ovom klubu nastoje raditi vrlo ozbiljno, barem onoliko ozbiljno koliko im to mogućnosti dozvoljavaju, a nije isključeno da, uz kvalitetan rad, ovaj klub u narednim sezonama vidimo i na mnogo većem nogometnom nivou od trenutnog četvrtog ranga nogometnog takmičenja u BiH.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *