18/05/2024

Iako je teška situacija u klubu, NK Iskra iz Bugojna će ipak započeti prvenstvo u okviru ovosezonske Druge lige FBiH – grupa Zapad, o čemu su se očitovali i sa stranice ovog kluba.

“Glas navijača, građana, simpatizera i jasno negodovanje protiv onih koji su klub zadužili i sada žele poslati na smetljište historije čini se mogao bi dati rezultat na Jakliću.

Nogometaši Iskre u subotu će putovati na ligaški meč u Cazin kako bi spriječili izbacivanje kluba u najniži rang takmičenja.

Hrabri momci i stručni štab tako će bez priprema i treninga na megdan Krajini i zaista zaslužuju sve pohvale, jer su oni jedina svijetla tačka u ovim teškim momentima. Za nas su već pobjednici!

Poduzetnik Davor Ivoš izrazio je želju da dođe na čelu kluba i spasi klub od gašenja koje je čini se bilo gotovo, te pokuša vratiti na staze stare slave.

Ivoš je pružio podršku nogometašima i stručnom štabu pred put u Cazin, te najavio sastanak sa odgovornima u grad i ulazak u klub.

Plan odgovornih u gradu da klub pošalju u prošlost i tako spase i sebe za sada nije uspio, a svakako vas i ovim putem pozivamo na mirne proteste sutra u 10 sati.

VJEČNO SIJAŠ!” – navodi se na stranici Iskra Bugojno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *