02/07/2024

Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara trenutno bilježi jednu uspješnu sezonu, s obzirom da su Mostarci nakon dvije trećine prvenstva u okviru Premijer lige BiH u vrhu prvenstvene tabele, a paralelno su i polufinalisti Kupa BiH.

Međutim, Zrinjski bi uoči naredne sezone trebao pretrpiti velike igračke promijene, naročito zbog činjenice da bi klub predstojećeg ljeta i ukoliko se do tada nešto drugačije ne dogodi, uslijed isteka ugovora, moglo napustiti čak desetorica igrača, od kojih su petorica ujedno i ovosezonska pojačanja.

Igrači kojima ističu ugovori sa Zrinjskim iz Mostara nakon završetka aktuelne sezone su Renato Gojković, Dario Rugašević, kapiten Pero Stojkić, Edin Rustemović, Frane Ćirjak, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, potom golman Antonio Soldo, kao i ovosezonska pojačanja golman Dino Horkaš, te ovosezonsko igračko pojačanje Robert Mišković.

1 thought on “Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara se po završetku sezone suočava sa odlascima čak desetorice svojih igrača među kojima su kapiten prvog tima i petorica ovosezonskih pojačanja!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *