15/05/2024

Na Gradskom stadionu u Bijeljini danas je u okviru dvadesetog kola Prmijer lige BiH odigran susret između Radnika i Veleža iz Mostara, čime je ujedno nastavljeno ovosezonsko prvenstvo u okviru najjačeg ranga nogometnog takmičenja u BiH.

Radnik Bijeljina – Velež Mostar 0:0

Gradski stadion u Bijeljini danas je bio mjesto susreta dvadesetog kola Premijer lige BiH između Radnika i mostarskog Veleža.

Ovaj meč, ujedno prvi meč Premijer lige BiH u ovoj godini, ponudio je u početku bolju igru tima iz Mostara, čiji su igrači stvarali šanse, međutim, nakon prvih četrdeset i pet minuta mreže oba golmana su mirovale.

U nastavku meča Velež u minuti ostaje sa igračem manje u polju, s obzirom da je crveni karton dobio Hasanović, a što je uvjetovalo generalni pad u igri mostarskog tima, s tim da niti domaći nisu uspijevali ostvariti željeno, odnosno, postići pogodak, i ovaj meč se na kraju i okončao obnako kako je i počeo, neriješeno bez pogodaka.

Ovom podjelom bodova Velež je sada trećeplasirani tim prvenstva, dok je Radnik ostao na desetoj poziciji prvenstvene tabele.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *