14/05/2024

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu sutra se igra susret drugog kola grupe “D” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru između reprezentacija BiH i Francuske.

Tim povodom danas je na stadionu “Grbavica” održana konferencija za štampu reprezentacije Francuske, gdje su se prisutnim medijima obratili selektor Didier Deschamps, i kapiten tima Hugo Lloris.

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com, o tome da su BiH i naročito Francuska dvije najkvalitetnije selekcije u ovog grupi, te bi će eventualni pobjednik sutrašnjeg meča napraviti 50% posla vezano za konačni cilj i plasman na prvenstvo svijeta, selektor Francuske podvukao je da pored selekcija Francuske i BiH ozbiljne izglede ima još i reprezentacija Ukrajine, s tim da će sutrašnji utakmica mnogo toga značiti prema konačnom cilju, iako trenutno to nije ključna utakmica.

Kako je protekao kompletan razgovor između selektora Francuske i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

1 thought on “VIDEO/ Uoči sutrašnjeg meča između reprezentacija BiH i Francuske selektor francuskog tima komentarisao konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da su sutrašnji rivali dvije najkvalitetnije selekcije u kvalifikacionoj grupi i da će eventualni pobjednik napraviti pedeset posto posla vezano za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *