19/05/2024

Odigran je i drugi današnji duel dvadeset i četvrtog kola Premijer lige BiH, susret u Bijeljini između Radnika i Borca iz Banjaluke.

Radnik Bijeljina – Borac Banjaluka 1:3

Gradski stadion u Bijeljini danas je bio mjesto susreta dvadeset i četvrtog kola Premijer lige BiH između timova Radnika i Borca iz Banjaluke.

Banjalučani su od starta bili bili rival na terenu, pogodili su i okvir gola, a to je bila samo uvertira za ono što će se dogoditi u 42. minuti, kada gosti dolaze do prednosti od 1:0, strijelac je bio Ziljkić.

Nakon vodećeg pogotka banjalučkog tima, pa do kraja prvog poluvremena, nije bilo većih uzbuđenja, te se na odmor otišlo pri rezultatu 1:0, dakle za goste.

Nastavak susreta već u 52. minuti donosi novi pogodak, ovoga puta u mreži Banjalučana, odnosno, Radnik dolazi do poravnanja rezultata na 1:1, strijelac je bio Novaković.

Ipak, sedam minuta kasnije, u 59. minuti, Borac ponovo vodi, ovoga puta rezultatom 2:1, strijelac je drugog pogotka za goste iz Banjaluke bio je Zakarić iz jedanaesterca, a poslije drugog gola i novog vodstva ekipe Borca, igra Radnika se poprilično raspala, i Banjalučani su to u 86. minuti kaznili i trećim pogotkom, strijelac za 3:1 bio je Moraitis, što je naposlijetku bio i konačan rezultat ovog duela.

Borac je sa ovim trijumfom i nova tri boda sada na drugoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Radnik nakon poraza ostao na desetoj poziciji prvenstva.

Tabela nakon nepotpunog dvadeset i četvrtog kola Premijer lige BiH:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *