19/05/2024

Uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine u Mađarskoj i Slovačoj, koja se u Bugojnu igra između rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Njemačke, upriličena je konferencija za štampu reprezentacije BiH, na kojoj su se prisutnim medijima obratili selektor Ivica Obrvan, kao i kapiten Mirsad Terzić.

Pored ostalog obraćanja, a nakon upita novinara portala sportskevijesti.com, selektor Ivica Obrvan istakao je kako postoje tri scenarija prema kojem se reprezentacija BiH može kvalifikovati na Evropsko prvenstvo, a da je najgori scenario onaj u kojem će biti upisani porazi na predstojećim kvalifikacionim mečevima sa Njemačkom u Bugojnu, te sa Austrijom u gostima, međutim, čak i tada bi uz povoljan rasplet u ostalim grupa kvalifikacija, njegov tim mogao izboriti plasman na smotru najboljih evropskih reprezentacija.

Kako je protekao kompletan razgovor između selektora rukometne reprezentacije BiH i novinara portala sportskevijesti.com, poslušpaje i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *