04/05/2024

U vikendu za nama su odigrani susreti petnaestog i osamnaestog kola u trećem rangu nogometa u BiH, Drugoj ligi FBiH – grupa Zapad, u kojima su na četiri od sedam mečeva slavili domaći timovi, dva duela su završena neriješeno, dok su se gosti radovali na jednom meču.

Strijelci su u ovom kolu bili raspoloženi, postigavši ukupno 21 pogodak na svim mečevima, od toga po pet pogodaka na mečevima u u Novom Travniku i u Kamengradu.

NK Vitez – Iskra Bugojno 1:2

Foto: Facebook

Zanimljiv meč u okviru ovog kola odigrali su u Vitezu timovi NK Vitez i Iskre iz Bugojna, a susret se završio pobjedom Iskre rezultatom 2:1, te je shodno tome tim iz Bugojna sada na četvrtoj poziciji prvenstvene tabele, dok je NK Vitez unatoč ovom porazu ostao prvenstveni lider.

Podgrmeč Sanski Most – Krajišnik Velika Kladuša 2:0

Derbi susret u okviru ovog kola odigrali su u Sanskom Mostu timovi Podgrmeča i Krajišnika iz Velike Kladuše, a susret se završio pobjedom tima iz Sanskog Mosta rezultatom 2:0, te je uslijed toga Podgrmeč ostao lider prvenstvene tabele, dok je Krajišnik nakon ovog poraza sada petoplasirani tim prvenstva.

https://www.facebook.com/groups/142828219644927/permalink/835655253695550

Svi rezultati četrenaestog kola i tabela Druge lige FBiH – grupa Zapad 1:

Svi rezultati sedamanstog kola i tabela Druge lige FBiH – grupa Zapad 2:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *