20/05/2024

U hotelu “Hills” na Ilidži danas je održana konferencija za štampu povodom završnog turnira ABA 2 lige, na kojoj su se predstavnicima medija obratili predsjednik OKK SPARS Sarajevo, Nihad Selimović, potom, sportski direktor ABA lige Milija Vojinović, zatim, ministar za kulturu i sport Kantona Sarajevo, Samir Avdić, te načelnik Općine Ilidža, Nermin Muzur.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com, sportski direktor ABA lige Milija Vojinović istakao je da ne vidi problem da se nakon mečeva održavaju konferencije za štampu, samo ne zna kako bi se moglo organizovati takvo što.

Predsjednik OKK SPARS Sarajevo, Nihad Selimović, u razgovoru sa našim nivinarom rekao je kako klub svake godine ulaže u približno istom intenzitetu, ali i sa akcentom na razvoju mladih igrača, u skladu sa imenom kluba.

Ministar za kulturu i sport Kantona Sarajevo, Samir Avdić, novinaru portala sportskevijesti.com rekao je kako će ministarstvo nastaviti sa ulaganjem u sport Kantona Sarajevo i u narednom periodu, dok je načelnik Općine Ilidža, Nermin Muzur, našem novinaru rekao da je Općina sa OKK SPARS imala iste interese i ambicije, te je tako suradnja bila prirodan tok dešavanja.

Kako je protekao razgovor novinara portala sportskevijesti.com sa sagovornicima, poslušajte I pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *