20/05/2024

Treći turnir ovosezonske ABA 2 lige, koji se od 13. decembra do 19. decembra igra u Sarajevu, u dvorani hotela Hills na Ilidži, bliži se kraju, te je ostalo da se odigra još samo jedan meč regularnog sedmog kola.

Jedan od timova koji je u okviru trećeg turnira ubilježio dvije pobjede i jedan poraz je i Spars sa Ilidže, koji nakon sedam odigranih kola u sezoni ima skor od četiri pobjede i tri poraza, i nalazi se na petoj poziciji prvenstvene tabele.

Povodom toga, novinar portala sportskevijesti.com obavio je razgovor sa trenerom OKK Spars, Zoranom Kašćelanom, kroz koji je strateg tima sa Ilidže govorio o tome koliko je zadovoljan učinkom svojih igrača, potom o organizaciji turnira u Sarajevu, zatim o timovima konkurentima za plasman iz ABA 2 u ABA ligu, te o predstojećem turniru koji se u januaru 2022. godine igra u Banjaluci.

Kompletan razgovor koji su obavili trener OKK Spars i novinar portala sportskevijesti.com, možete poslušati i pogledati u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *