20/05/2024

U dvorani “Borik” u Banjaluci, u ovim trenucima se igra duel 10. kola ABA 2 Lige, između predstavnika BiH, KK Borac Banjaluka i crnogorskog kluba Lovćen sa Cetinja.

Tribine dvorane “Borik” tokom ovog meča ispunjene su gotovo do posljednjeg mjesta, i upravo je tokom večerašnjeg meča odziv publike bio i najveći otkako je počeo ovaj turnir ABA 2 u Banjaluci.

Inače, cijena ulaznice na dnevnom nivou za mečeve ABA 2 lige koji se od 6. do 12. februara igraju u banjalučkom “Boriku” je 5 KM.

Košarkaški klub Borac, vrijedi istaći, izuzetno je dobro organizovao ovaj turnir ABA 2 lige, te je sve vezano za mečeve, kao i ostalo, proteklo u sportskom ambijentu i u najboljem redu, a banjalučka publika opravdala je epitet ovosezonskog “grada košarke” u BiH.

U sljedećem video prilogu u režiji portala sportskevijesti.com možete pogledati kako izgledaju tribine dvorane “Borik” na pauzi između dvije dionice duela Borca i Lovćena, ujedno posljednjeg susreta desetog kola ABA 2 lige i turnira u Banjaluci, i koju je zabilježio naš reporter sa lica mjesta:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *