16/05/2024

Fudbalski klub Sloboda Tuzla je raspisao Javni poziv koji se odnosi na iskazivanje interesa u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava u Skupštini kluba jednokratnom uplatom od 24.000,00 KM za jedno mjesto.

“FK Sloboda raspisuje Javni poziv koji se odnosi na iskazivanje interesa u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava u Skupštini kluba jednokratnom uplatom od 24.000,00 KM za jedno mjesto.

Na osnovu odluke donešene od strane Upravnog odbora FK Sloboda, a koja je donešena na osnovu odredbi Statuta Fudbalskog kluba “Sloboda” Tuzla i odluka usvojenih na sjednici Skupštine kluba od 16. decembra. 2022. godine, FK Sloboda raspisuje Javni poziv koji se odnosi na iskazivanje interesa u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava jednokratnom uplatom od 24.000,00 KM za jedno mjesto.

Također, sva ostala zainteresovana pravna i fizička lica mogu do 31. janurara. 2024. godine pristupiti Skupštini Kluba popunjavanjem forme koja je dostupna na web stranici kluba. Istu je potrebno dostaviti na email adresu kluba info@fksloboda.ba ili u prostorije kluba od 08.00 do 16:00 svaki radni dan.

Formular je dostupan ovdje .” – navodi se u saopštenju FK Sloboda Tuzla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *