20/05/2024

Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu odigran je meč dvadeset i devetog Premijer lige BiH između Sarajeva i Širokog Brijega, a koji se okončao rezultatom 2:1 u korist sarajevskog tima.

Poslije meča održana je konferencija za štampu, na kojoj se prisutnim predstsvnicima medija obratio šef stručnog štaba Sarajeva, Mirza Varešanović, dok se iz redova NK Široki Brijeg niko nije obratio novinarima.

Pored ostalog obraćanja, a na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da se izjasni o “paklu folka” i performansu svojih igrača neposredno pred konferenciju za štampuo, te da objasni činjenicu da tokom meča nije bilo skandiranja publike na temu ostavke, trener Varešanović je istakao da se zahvaljuje svojim igračima ba podršci, ali da smatra da su predshednik kluba i direktorica najzaslužniji za seriju dobrih rezultata ekipe, a također je istakao da je zadovoljan što publika večeras nije tražila ostavke, jer je Sarajevo njegov grad i FK Sarajevo njegov klub.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i šefa struke Sarajeva, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *