17/05/2024

Selektor „A“ nogometne reprezentacije BiH, Faruk Hadžibegić, održao je danas u zgradi NS/FS BiH konferenciju za novinare, a povodom objave spiska igrača za kvalifikacione susrete za Evropsko prvenstvo 2024. godine sa Portugalom i Luksemburogom.

Spisak igrača:

Duel protiv Portugala na programu je 17. juna 2023. u Lisabonu u 20 sati i 45 minuta, dok je meč protiv Luksemburga četiri dana kasnije, odnosno, 20. juna u Zenici, također u 20 sati i 45 minuta.

Nakon što je spisak objavljen, selektor Hadžibegić se obratio prisutnim predstavnicima medija, gdje je pored ostalog, a na upit novinara portala sportskevijesti.com, istakao kakoigrače iz Premijer lige BiH ne poziva kako bi oni bili vidljiviji skautima širom Evrope i svijeta, već ih poziva iz razloga što smatra da mu, zbog kvalitete koju posjeduju, mogu biti od koristi tokom utakmica.

Kako je protekao razgovor između selektora reprezentacije BiH i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *