20/05/2024

Nogometna U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine, domaćim porazom od selekcije Francuske, nastavila je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. godine, koje će se održati u Slovačkoj.

Rezultat meča između BiH i Francuske bio je 2:1 za Francuze, a nakon meča je održana i konferencija za štampu uz obraćanje selektora obje reprezentacije, Thiery Henry ispred Francuske, te Igor Janković ispred BiH.

Pored ostalog obraćanja, a na prijedlog novinara portala sportskevijesti.com o tome da se pobjeda proslavi uz tradicionalnu bosansku muziku, selektor Henry je istakao da nije siguran da li bi se ta ideja dopala njegovim igračima, no da je on lično imao priliku susresti se sa bosanskom muzikom, ali je našeg novinara i zamolio da se od njega samo ne traži da “pleše, jer plesati ne zna”, čime je ujedno i nasmijao i prisutne predstavnike medija.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i selektora U-21 reprezentacije Francuske, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *