20/05/2024

Nogometna reprezentacija BiH jučer ne, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, visokim rezultatom, rezultatom 5:0, poražena u Zenici od selekcije Portugala.

No ono što je pored rezultatskog debakla, ujedno i najtežeg domaćeg poraza u historiji reprezentacije BiH, još poraznije i teže, jeste činjenica da je dio navijača selekcije BiH već u 4. minuti meča slavio gol gostujuće selekcije za prednost od 1:0, gol je postigao Ronaldo iz jedanaesterca, dakle, dio navijača uopšte nije niti došao na stadion kako bi podržao selekciju BiH, već isključivo da bi bi na licu mjesta uživo gledao Cristiana Ronalda i njegove nogometne vještine.

Ovaj tužni prizor sa stadiona “Bilino Polje”, u izvedbi navijača selekcije BiH koja slavi gol protivničke selekcije, nešto je što možete pogledati u sljedećem video prilogu u režiji portala sportskevijesti.com, čiji je reporter sa lica mjesta zabilježio kadrove:

Također, druga velika sramota svih navijača selekcije BiH jeste euforično slavlje “Meksičkim valovima” najvećeg domaćeg rezultatskog debakla u historiji državnog tima, a što možete pogledati u sljedećem video prilogu u režiji portala sportskevijesti.com, čiji je reporter sa lica mjesta zabilježio i te kadrove:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *