19/05/2024

U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće dva prijateljska meča sa Češkom Republikom.

Ovi susreti igraju se 4. novembra, odnosno, u 6. novembra, oba u Češkoj Republici, i oba u tamošnjem gradu Brnu.

Tim povodom održana je u hotelu “Hollywood” na Ilidži konferencija za štampu reprezentacije BiH, na kojoj su se obratili trener u stručnom stabu, Damir Doborac, i reprezentativac Senjamin Burić.

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da selekcija BiH često izbori plasman na prvenstvo Evrope, ali da se samo prvenstvo u konačnici uvijek završi relativno neuspješno, te na upit o tome li je došlo vrijeme za iskorak i neki iole pozitivan rezultat, trener Doborac je istakao da je vjeruje da reprezentacija BiH ovoga puta može ostvariti bolje rezultate nego što je to bio slzčaj na prethodnim prvenstvima.

Kako je protekao razgovor između trenera u stručnom štabu repretentacije BiH i novinara portala sportskevijesti.com, posušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *