17/05/2024

Iz Udruženjela građana “Prijatelji FK Sloboda” oštro su demantovali tvrdnje da su predstavnici ovog udruženja učestvovali na skupu održanom u četvrtak navečer, na kojem se razgovaralo o stanju u FK Sloboda Tuzla, te saopštenje ovog udruženja prenosimo u nastavku teksta:

“UG Prijatelji FK Sloboda oštro demantuje tvrdnje da su predstavnici našeg udruženja učestvovali na skupu održanom u četvrtak navečer, na kojem se razgovaralo o stanju u FK Sloboda. U saopštenju sa tog skupa zlonamjerno je navedeno da su sastanku prisustvovali i članovi našeg udruženja.

Nismo, niti želimo razgovarati o stanju u Slobodi mimo njenih zvaničnih organa, prije svega Skupštine Kluba. Smatramo da je za svaku diskusiju o stanju u Klubu dovoljna naredna sjednica najvišeg klupskog tijela – Skupštine.

UG Prijatelji FK Sloboda ima svoje predstavnike u Skupštini FK Sloboda, te im daje podršku da zajedno sa ostalim članovima Skupštine rade na poboljšanju funkcionisanja Kluba i što boljoj pripremi za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH.

UG Prijatelji FK Sloboda” – navodi se iz UG Prijatelji FK Sloboda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *