14/05/2024

Svi klubovi Prve i drugih liga pod okriljem FS RS oslobođeni su kotizacije za nastupajuću proljetnu polusezonu aktuelne sezone, kao i za čitavu sezonu 2024/2025, potvrdio je predsjednikNS/FS BiH i predsjedjednik FS RS, Vico Zejković.

“Od kada sam na čelu FS RS, svojim dijelima smo nebrojeno puta pokazali da nam je interes klubova na prvom mjestu. Mnoge klubove smo pomogli kroz donacije opreme, podržavamo projekte za razvoj fudbalske infrastrukture u svim krajevima RS…

Ovoga puta, Savez je odlučio da svi klubovi Prve i drugih liga pod okriljem FS RS budu oslobođeni kotizacije za nastupajuću proljećnu polusezonu, kao i cijelu sezonu 2024/2025.

Siguran sam da ćemo ovom odlukom olakšati funkcionisanje mnogim klubovima, jer je za većinu ovo bio veliki izdatak, te će taj novac moći usmjeriti u razvoj i unapređenje rada svog kluba.

Svi klubovi treba da znaju da u FSRS imaju iskrenog partnera i podršku u svom napredovanju.

I dalje ćemo nastaviti da u skladu sa svojim mogućnostima pomažemo svima kojima je pomoć potrebna, a sa ciljem razvoja i napretka fudbala na ovim prostorima.” – izjavio je Vico Zeljković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *