18/05/2024

Odigrana su dva današnja susreta dvadeset i trećeg kola Premijer lige BiH, susreti u Banjaluci i u Posušju.

Borac Banjaluka – Zvijezda 09 Brgule 3:1

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas su se u okviru susreta dvadeset i trećeg kola Premijer lige BiH sastali Borac i Zvijezda 09 Brgule.

Ekipa iz Banjakuke bolje je otvorila meč, i u 38. minutu pogotkom Krvžićq iz jedanaesterca došla do prednosti od 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena, a u nastavku domaći u 51. minuti dolaze i do 2:0, strijelac je bio Vuković, no Brguljani u 79. minuti golom Vadzea smanjuju prednost Borca ba 2:1, međutim, domaći u 89. miniti golom Terzića povećavaju prednost na 3:1, za ujedno i konačni epilog ovog duela.

Borac je ovim trijumfom ostao na liderskoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Zvijezda 09 poslije poraza ostala posljednjeplasirani tim prvenstva.

Posušje – Široki Brijeg 1:0

Na stadionu “Mokri Dolac” u Posušju danas su se u okviru dvadeset i trećeg kola Premijer lige BiH sastali Posušje i Široki Brijeg.

Ekipa Posušja bolje je otvorila meč, i u 23. minuti dolazi do pogotka i vodstva od 1:0, strijelac za, ispostaviće se kasnije, ne samo rezultat prvog poluvremena, već i čitavog toka meča, bio je Petrović.

Ovom pobjedom Posušje je sada na šestoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Široki Brijeg poslije poraza sada sedmoplasirani tim prvenstva.

Tabela Premijer lige BiH nakon nepotpunog dvadeset i trećeg kola:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *