14/05/2024

Novac je iznenada počeo da uništava FK Rudar Breza, odnosno, novčani dugovi koji blokiraju bankovni račun kluba, a klub iz Breze je saopštenjem za javnost objasnio novonastalu situaciju i apelovao za spasenje.

“Poštovani navijači i simpatizeri FK Rudar Breza,

Obraćamo vam se sa teškim vijestima o blokadi računa kluba na iznos od gotovo 24.000 KM, zbog tužbe Fako Ekrema za potraživanje od 1991. do 2011. godine.

Pred nama je izazovno vrijeme i potrebna nam je vaša podrška više nego ikad.

Pozivamo sve vas da se pridružite akciji prikupljanja sredstava kako bismo prevazišli ovu blokadu i omogućili normalno funkcionisanje kluba. Bez vaše pomoći, nećemo moći obezbijediti neophodna sredstva u kratkom vremenu potrebnom za nastavak takmičenja svih pet selekcija kluba.

Ova situacija dovodi u pitanje bavljenje fudbalom za preko 200 članova omladinskih selekcija kluba, ali vjerujemo da ćemo iz ovoga izaći još jači. Vaša podrška je od presudnog značaja za opstanak i uspjeh našeg kluba.

Pokažimo zajedno da smo jedinstveni i da možemo prevazići sve prepreke koje nam se nađu na putu. U ovom trenutku, zajedništvo svih naših navijača i simpatizera postaje ključno kako bismo klub iz ove situacije izvukli još jači.

Skupština kluba zajedno sa Upravom pokreće akciju prikupljanja sredstava za izmirenje ovih obaveza, odblokiranje računa kluba, što je moguće prije, i nastavak redovnog funkcionisanja kluba.

Vaše uplate možete izvršiti na Račun broj: 338-58022254817-43, sa naznakom “uplata za akciju deblokade računa”

Za uplate iz inozemstva, koristite sljedeće podatke:
IBAN: BA39 3385 8022 2548 1743
SWIFT/BIC: UNCRBA22

Pored toga svoju podršku možete pružiti na domaćim utakmicama kluba.

Klub će svaku uplatu transparentno objaviti a u slučaju da želite ostati anonimni, molimo da u svrsi uplate naznačite “donacija – anonimno”.

Hvala vam na vjernosti i podršci, sigurni smo da ćemo zajedno uspjeti, a za dotićnog gospodina i slične njemu samo možemo poslati poruku da je Rudar bio, jeste i ostat će srce naše Breze!” – navodi se iz FK Rudar Breza.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *