29/04/2024

Nastavljaju se međusobne optužbe mostarskih nogometnih klubova, ovoga puta HŠK Zrinjski je kroz novo saopštenje za javnost kritikovao FK Velež.

“HŠK Zrinjski Mostar primoran je reagirati još jednim službenim priopćenjem nakon utakmice HŠK Zrinjski – FK Velež (1:0), a povod za isto je današnje reagiranje FK Velež Mostar koje sadrži niz neistinitih, ali i opasnih optužbi prema našem Klubu.

U ovom priopćenju ćemo reagirati samo na opasne optužbe koje je iznio FK Velež u svom priopćenju, jer smatramo šokantnim, razočaravajućim i žalosnim objaviti da je, citiramo: “Besmisleno zavaravati javnost kako spomenuta grupa nije imala namjeru napasti naše igrače, trenere i ostalo osoblje Veleža”.

Naime, želimo jasno naglasiti kako igrači, treneri i osoblje FK Velež niti u jednom trenutku nisu bili ugroženi, niti izloženi bilo kakvom napadu, a što sigurno potvrđuju i izvješća službenih osoba s navedene utakmice!

HŠK Zrinjski u svom jučerašnjem priopćenju pozvao je na razum i mir, jer smo svjesni da svako drugačije ponašanje može imati dalekosežne posljedice, a iznositi ovakve neistinite, neutemeljene i prije svega opasne optužbe je upravo suprotno od pozivanja na razum, mir i smirivanje napetosti, a sve to iz razloga koji su poznati samo FK Velež.” – navodi se iz HŠK Zrinjski Mostar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *