29/04/2024

U nižem rangu takmičenja bosanskohercegovačkog nogometa, ovih dana dogodio se nezapamćen incident.

Nekadašnji nogometaš Rudara iz Prijedora, Goran Kotaran, napravio je neviđen incident na utakmici 29. kola Regionalne lige između FSA Prijedora i Dubrave te,svojim ponašanjem doveo do prekida ovog susreta.
Naime, on je na samom početku drugog poluvremena gore pomenute utakmice, nakon što je glavni sudija tog susreta dosudio jedanaesterac za goste, odnosno, tim Dubrave, sve pri rezultatu 0:1, fizički nasrnuo na jednog gostujućeg nogometaša i glavnog sudiju iz Banja Luke, Nikolu Tadića, a kao glavni razlog takvog ponašanja navodi se činjenica da je sudija u samo četiri minute svirao dva jedanaesterca.

Da stvar bude zanimljivija, oba kaznena udarca skrivio je upravo Goran Kotoran, a nakon što je napravio ovaj drugi, nasrnuo je na jednog igrača Dubrave kojeg je udario šakom u predjelu prsa, da bi na sudiju nasrnuo nakon što je ovaj pokušao da mu pokaže crveni karton.

Nakon ovog čina Kotorana, glavni sudija Tadić odlučio je prekinuti meč, a ovog nogometaša sasvim sigurno očekuju izuzetne sankcije od strane relevantnog nogometnog tijela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *