05/05/2024

Vodeće svjetske kladionice odredile su koeficijente za prve mečeve 2. pretkola Lige Evropskih prvaka, kao i za prve mečeve 2. pretkola Evropske lige.

Tako je prema koeficijentima vodećih svjetskih kladionica, na predstojećem prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka između prvaka BiH, Zrinjskog iz Mostara i prvaka Slovenije, Maribora, slovenački tim blagi favorit, odnosno, koeficijent na pobjedu slovenaca u Mostaru je 2.40, koeficijent na pobjedu Zrinjskog je 2.90, dok je na neriješeno koeficijent 3.10.

Što se bh timova u Evropskoj ligi tiče, Aberdeen je u prvom meču 2. pretkola ovog takmičenja, koji će biti igran u Škotskoj, favorit protiv Širokog Brijega, a koeficijent na pobjedu škotlanđana je 1.65, na pobjedu Širokog Brijega koeficijent je 5.00, dok je na neriješeno koeficijent 3.60.

Sarajevski Željezničar je u 2. pretkolu Evropske lige blagi favorit protiv švedskog AIK-a, s obzirom da je na pobjedu Željezničara u prvom susretu koji će biti odigran na “Grbavici” koeficijent 2.45, na švedski tim koeficijent je 2.65, dok je na neriješen ishod koeficijent 3.20.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *