05/05/2024

Narednog vikenda na rasporedu su mečevi 19. kola Premijer lige BiH, a derbi susret biće odigran na stadionu “Pecara” u Širokom Brijegu, gdje se u nedjelju, 18. februara sa početkom u 17 sati i 30 minuta, sastaju Široki Brijeg i Sarajevo.

Ovaj meč, s obzirom na položaj timova na aktuelnoj premijerligaškoj tabeli sam po sebi plijeni pažnju bosanskohercegovačke nogometne javnosti, i naravno, svih onih koji imaju namjeru posjetiti “Pecaru” i sa tribina posmatrati duel ovih rivala.

Povodom toga, mi sa portala sportskevijesti.com stupili smo u kontakt sa službom za odnose sa medijima NK Široki Brijeg i porazgovarali o cijenama ulaznica za ovaj meč, kao i o tome kada će iste biti puštene u prodaju.

Osoblje službe za odnose sa medijima NK Široki Brijeg, sa kojima mi sa portala sportskevijesti.com imamo redovnu i vrlo korektnu saradnju, upoznali su nas sa cijenama karata za duel između Širokog Brijega i Sarajeva, kao i sa podatkom kada će iste biti puštene u prodaju, a sve u svrhu kako bi naši uvaženi čitaoci bili adekvadetno i blagovremeno upućeni po tom pitanju.

“Poštovani, cijena ulaznica za sve tribine iznosi 5 KM, a za djecu je ulaz besplatan. Već od petka se ulaznice mogu naći u pretprodaji.” – upoznalii su nas iz službe za odnosne sa medijima NK Široki Brijeg.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *