20/05/2024

Sarajevski Željezničar poražen je u prvom susretu drugog pretkola Evropske lige na svom terenu od kiparskog Apollona iz Limassola, a tim povodom nakon utakmice upriličena je konferencija za štampu, na kojoj su se medijima obratila oba trenera, Sofronis Avgousti ispred Apollona, te Slobodan Krčmarević ispred Željezničara.

– Imali smo kvalitetnog protivnika, pokušali smo se spremiti na najbolji način. Mislim da su momci dali maksimum kada je u pitanju trčanje. Apollon raspolaže sa odličnim igračkim kadrom, možda smo prvi gol primili bespotrebno, ali je Apollon dobio zasluženo. Gol nam daje nadu da uđemo takmičarski u utakmicu, biće jako teško, Apollon je ekipa koja već godinama igra u grupama Lige Evrope, te je došlo do izražaja njihovo iskustvo u ovakvim utakmicama, kazao je Krčmarević nakon utakmice.

Nadalje, pored ostalog izlaganja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome kako Željezničar ima velikih problema u veznom redu svog tima, konstatovao isto, o čemu više možete čuti u video sljedećem prilogu:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *