20/05/2024

OKK SPARS iz Sarajeva je na domaćem terenu, u okviru dvadesetog kola regionalne košarkaške ABA 2 Lige, ugostio crnogorsku Sutjesku iz Nikšića.

 

SPARS Sarajevo (BiH) – Sutjeska Nikšić (Crna Gora) 76:74

Sarajevo je bilo domaćin susreta ABA 2 Lige između SPARS-a i crnogorske Sutjeske iz Nikšića, a ekipa portala sportskevijesti.com posjetila je dvoranu “Novo Sarajevo” i medijski popratila susret.

U prvoj dionici ovog meča gosti iz Crne Gore stajali su nešto bolje na terenu, te je igračima Sutjeske rezultatom 23:17 i pripao ovaj period igre.

U drugoj četvrtini SPARS je bio bolji rival, te su tako do isteka prvog poluvremena u potpunosti preokrenuli rezultat, te se sa 42:39 u korist, dakle, domaćeg tima otišlo na odmor.

Treća četvrtina, slično kao i prva, pripala je gostima, koji prave preokret i sa vodstvom od 63:52 ulaze u posljednju dionicu meča.

Posljednja, četvrta, četvrtina ovog susreta pripala je domaćem timu, koji je napravio novi veliki preokret, i naposlijetku došao do pobjede rezultatom 76:74, i samim tim osigurao i doigravanje za plasman u elitni rang ABA lige.

 

Tabela nakon dvedesetog kola ABA 2 Lige:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *